Specialist in ronde producten

Bevat uw product ronde vormen?  Met onze plaatbewerkingsmachines buigen en walsen wij vlakke plaat voor u tot een perfecte cilindrische vorm exact rond. Met deze zware walsmachine in combinatie met de platenschaar en kantbank, zijn wij in staat om uw producten met een snelle levertijd voor u beschikbaar te hebben. Ook met facetbuigen op de kantbank hebben wij ruime ervaring, zodat de zetlijnen minimaal zichtbaar zullen zijn.

 Trapboom wenteltrap in opgang walsenRond walsen buizen

 

 

 

 

 

 

Onze capaciteit voor walswerk

Deze drierollenwalsmachine kan staalplaat tot 3 meter breed walsen met een dikte van 15mm. De minimale diameter is begrensd door de 350mm bovenrol van de walsmachine. Met sterkere materialen en afmetingen (lengte / dikte) wijzigt de capaciteit van de machine. De machine is ook voorzien van een conus wals optie en onafhankelijke rolverstelling voor aanbekken. Op de kopse zijde van de wals is er tevens de mogelijkheid voor het aanbrengen van profielwalsrollen. Ook voor profielwalsen van verschillende profielen hebben we goede mogelijkheden.

Niet alleen staal !

Wij verwerken de meest gangbare materialen als staal, hardox, corten, rvs en aluminium. Maar ook met slijtvaste materialen als mangaanstaal, eurodur en duroxite voor graafbakken, mengers en straalmachines hebben wij uitgebreid ervaring. Daarnaast verwerken wij materialen voor hittebestendige toepassingen in ovens en schoorstenen.

Enkele voorbeelden;

We hebben ruime ervaring met het walsen van buizen, trechters, silo's, cyclonen, ketels, rompen en tanks. Voor de trappenindustrie walsen we trapbomen voor wenteltrappen, spiltrappen en overige ronde trappen. Daarnaast hebben we ook veel ervaring met facetkanten of stapzetten op de kantbank van verlopen rechthoekig naar rond, zeskant profielen en kolombekledingen. Wij leveren ook compleet gelaste ronde producten als bloembakken, kunstwerken, haspels, trommels, shredders, putten, segmentbochten, schoorstenen en buizen voor afzuiginstallaties.

U beslist, wij leveren

Wilt u materiaal zelf toeleveren of verzorgen wij het uitgangsmateriaal voor u? Wilt u alleen een gewalst product of moet de samenstelling ook door ons gelast worden? Die vragen zijn voor ons van belang om u een heldere prijsopgaaf te kunnen doen. Klant is koning, u beslist.

Uw voordeel

Deze unieke combinatie van zware plaatbewerkingsmachines en een goed 3D tekenenpakket geeft ons de mogelijkheid uw ronde producten snel, goed en efficiënt te vervaardigen. De exacte plaatuitslag en een duidelijke tekening is in no-time beschikbaar. Heeft een zeer snelle levertijd nodig? Een beller is sneller, bel ons!

 Muller Machinebouw constructie almelo twente overijssel

 

VOF K. Muller & zonen

Planthofsweg 59

7601PJ Almelo

T 0546-825 911

F 0546-825 723

info_@_mullerenzonen.nl

(let op _@_ is antispam =>@)

Laden-lossen 09.00-16.00