Gezette beugels en steunen

Gezette haken of beugels nodig?  Met onze cnc gestuurde strippenbuiger zetten wij deze exact op maat. Is de strip te breed dan schakelen we over op de kantbank en mocht er een ronde vorm in zitten dan wordt deze gewalst. Het uitgangsmateriaal kan strip of lasergesneden materiaal zijn. Met onze veelzijdige machines zijn wij in staat zijn om uw producten met een snelle levertijd voor u beschikbaar te hebben.

 Pijpbeugels en pijpklemmen walsen en zettenGezette strip staal strippenbuiger traptrede machine klaptreden

 

 

 

 

 

 

Onze capaciteit voor zetwerk op de strippenbuiger

Onze strippenbuiger met een capaciteit van 36 ton heeft een cnc gestuurde achteraanslag van 1200mm. Er zijn veel stempels met matrijzen beschikbaar en voor bijzondere producten wordt ook met regelmaat speciaalgereedschap vervaardigd.

Niet alleen staal !

Wij verwerken vooral de meest gangbare staalsoorten zoals staal S235 en S355. Maar ook met slijtvaste materialen als mangaanstaal, hardox, duroxite en eurodur (opgelaste platen) voor graafbakken, straalmachines en lopende banden hebben wij ervaring.

Enkele voorbeelden;

We hebben ruime ervaring met het zetten van pijpbeugels, bindhaken, gevelsteunen, gootbeugels en opvanghoekijzer. Van klein tot extra grote uitvoeringen. De ervaring leert ons dat deze machine ook voor heel veel overige werkzaamheden ingezet kan worden, eventueel na het vervaardigen van speciaalgereedschap. Zo is er een richtbalk van 1500mm beschikbaar voor het richten en togen (facetbuigen) tot UNP200 over de moeilijke kant. Door middel van een doorn kunnen strippen en stafstaal door de hoek en volledig rond gezet worden.

U beslist, wij leveren

Wilt u materiaal zelf toeleveren of verzorgen wij het uitgangsmateriaal voor u? Wilt u alleen een gezet product, of moet het ook door ons gelast worden? Klant is koning, u beslist.

Uw voordeel

Ons 3D tekenenpakket geeft ons de mogelijkheid uw gezette producten snel, goed en efficiënt te vervaardigen. De exacte plaatuitslag en een duidelijke tekening is in no-time beschikbaar. Heeft een zeer snelle levertijd nodig? Een beller is sneller, bel ons!

 Muller Machinebouw constructie almelo twente overijssel

 

VOF K. Muller & zonen

Planthofsweg 59

7601PJ Almelo

T 0546-825 911

F 0546-825 723

info_@_mullerenzonen.nl

(let op _@_ is antispam =>@)

Laden-lossen 09.00-16.00