Wij maken het compleet

Een uitgebreid machinepark met bijpassend gereedschap staat voor u klaar. De machines zijn hoofdzakelijk conventioneel, maar in een uitstekende staat en met een ruime capaciteit. Vanwege beschikbare levertijd is het vaak noodzakelijk om een product compleet 'in huis' te kunnen bewerken. Een gelaste trommel vervaardigen en afdraaien, een lagerhuis inwendig uitdraaien of een boring voorzien van een spiebaan van 36mm is voor ons geen probleem. Cilinderstangen zijn aan slijtage onderhevige producten, met onze mogelijkheden is een nieuwe verchroomde cilinderstang of een zuiger met cilinderkop op korte termijn vervaardigd.

Zijn er producten waarin nauwkeurig een gatenpatroon of flens geboord moet worden? Daarvoor hebben we een computergestuurde boormachine en overige radiaal- en kolomboormachines beschikbaar. U vraagt niet gauw mis; er zijn boren, kotterkoppen, hoongereedschap en ruimers beschikbaar tot 100mm en tappen met tapkoppen tot M60.

Assen draaien, boren en kotterenSpiebanen brootsen en steken tot 36mm

 

 

 

 

 

 

 

De kracht van onze verspaningsafdeling is dan ook dat we snel kunnen schakelen, goede las mogelijkheden hebben en de benodigde aanvullende gereedschappen zijn voorhanden. Dat maakt ons een geschikte partner van kleine tot grotere artikelen, voor nieuwbouw, reparatie of revisie waarbij een korte doorlooptijd essentieel is .

Onze capaciteiten

We hebben 3 draaibanken, maximale lengte 3 meter tussen de centers, maximale diameter 840mm voor de kop en 480mm boven het support. Een multifunctionele freesbank voor aanvullende bewerkingen op de gedraaide producten.

Een greep uit bijzondere projecten;

Samengestelde hamermolen trommel lassen en draaien

Flens en flensadapters lassen en bewerken

 

 

 

 

 

 

 

Machinale verspaning cardanasShredder molen rond 450 x 600mm

 

 

 

 

 

 

 

Krukas 42CrMo4 rond 160x1350mm slag 80mm

 

 

 

 

 

 Muller Machinebouw constructie almelo twente overijssel

 

VOF K. Muller & zonen

Planthofsweg 59

7601PJ Almelo

T 0546-825 911

F 0546-825 723

info_@_mullerenzonen.nl

(let op _@_ is antispam =>@)

Laden-lossen 09.00-16.00